TERMES I CONDICIONS D’ÚS

Aquest contracte descriu els termes i les condicions generals aplicables a l’ús dels continguts, productes i serveis oferts a través del lloc ceballot.cat, de quin és titular Viñas i Montserrat dissenyadors associats S.C.P. , amb CIF J55642466, i amb domicili a Pg. de l’Estació, 23, baixos, 43800 VALLS (TARRAGONA).

 

INFORMACIÓ RELLEVANT

És requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llegiu i accepteu els següents Termes i Condicions que a continuació es redacten. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que vostè ha llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús al present document. Tots els productes que són oferts pel nostre lloc web poguessin ser creades, cobrades, enviades o presentades per una pàgina web tercera i en aquest cas estarien subjectes als seus propis Termes i Condicions. En alguns casos, per adquirir un producte, caldrà el registre per part de l’usuari, amb ingrés de dades personals fidedignes i definició d’una contrasenya.

 

L’usuari pot triar i canviar la clau per al seu accés d’administració del compte en qualsevol moment, en cas que s’hagi registrat i que sigui necessari per comprar algun dels nostres productes. Viñas i Montserrat dissenyadors associats S.C.P. no assumeix la responsabilitat en cas que lliuri aquesta clau a tercers.

 

Totes les compres i transaccions que es duguin a terme mitjançant aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l’estoc i disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (en cas d’existir) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos potser es requerirà una verificació per mitjà de correu electrònic.

 

Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga Online són vàlids només a les compres realitzades en aquest lloc web.

 

ENVIAMENTS

A ceballot.cat treballem sota demanda, per ara no disposem d’estocs ni de botiga física. Així que els productes són fabricats i tramesos individualment després de cada comanda. Així doncs, el temps de lliurament inclou el temps de processat del producte més el temps d’enviament.

El temps mitjà de lliurament és de 5/8 dies hàbils aproximadament, encara que, de vegades, pot trigar una mica més o menys pel tipus d’article o la logística.

Si passat el temps estimat d’entrega no has rebut la comanda, posa’t en contacte amb nosaltres a botiga@ceballot.cat .

 

COMANDES

Treballem amb un dropshipper d’impressió sota demanda. Les teves comandes són impreses i enviades des del centre més proper a la teva direcció.

Si el teu mètode d’enviament inclou seguiment, rebràs un enllaç per correu electrònic quan la teva comanda sigui tramesa. Si tens alguna pregunta sobre el teu enviament, contacta amb nosaltres a botiga@ceballot.cat.

 

Has rebut un article mal imprès, malmès, mal etiquetat o defectuós?
Abans de tot, les nostres disculpes. Per resoldre-ho com més aviat millor, envia’ns un email a botiga@ceballot.cat en el plaç d’una setmana des del moment de lliurament amb fotos del teu producte danyat, el teu número de comanda i qualsevol altre detall que tinguis sobre la comanda. Et contactarem amb una solució com més aviat millor.

 

Llegiu si us plau la secció: DEVOLUCIONS D’ARTICLES QUE ARRIBIN MAL IMPRESOS, MALMESOS, MAL ETIQUETATS O DEFECTUOSOS.

 

DEVOLUCIONS

DEVOLUCIÓ PER DESISTIMENT

Podeu exercir el dret de desistiment segons marca la llei en el termini de catorze dies des de la recepció del/dels articles, sense necessitat d’al·legar cap motiu (i prèvia devolució del producte).
Per exercir el dret de desistiment, ens heu de notificar la vostra decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta tramesa per correu postal, fax o correu electrònic).
Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per part vostra d’aquest dret es trameti abans que venci el termini corresponent.

 

Ceballot.cat admetrà devolucions per desistiment exclusivament si:
– El client exerceix el dret de desistiment dins del termini de 14 dies des de la recepció del producte, com marca la llei.
– Les mercaderies retornades estan en perfecte estat, és a dir, no usades ni rentades.

 

No es faran devolucions per desestiment en encàrrecs amb productes personalitzats pel client o per ordre seva.

 

Conseqüències del desistiment:
En cas de desistiment per part vostra, us retornarem tots els pagaments rebuts de vosaltres, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de la tria per part vostra d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, al més tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la vostra decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament fent servir el mateix mitjà de pagament utilitzat per vosaltres per a la transacció inicial, a menys que disposeu expressament el contrari; en tot cas, no incorrereu en cap despesa a conseqüència del reemborsament.

Podem retenir el reemborsament fins que haguem rebut el producte o productes, o fins que hagueu presentat una prova de la devolució, segons la condició que es compleixi primer. Els costos directes de devolució dels béns aniran al vostre càrrec segons marca l’article 108 de la Llei 3/2014, de 27 de març.

 

Les devolucions per desistiment s’han de retornar a:

Viñas i Montserrat Dissenyadors Associats

Passeig de l’Estació,23, baixos. 43800 Valls (Tarragona), sense cap demora indeguda i, en tot cas, al més tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqueu la vostra decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectueu la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini esmentat.

 

MOLT IMPORTANT:
Si us plau, abans de comprar un article comprova bé les mides de les talles a les guies de talles que hi ha a les descripcions dels productes, així com el color que t’agrada.

 

Recomanem que mesuris personalment una samarreta que tinguis a casa i et quedi bé, per estar 100% segur/a de triar la correcta. Recorda que no fem devolucions un cop l’article ha estat desprecintat si no és que ha arribat mal imprès, malmès mal etiquetat o defectuós.

 

DEVOLUCIONS D’ARTICLES QUE ARRIBIN MAL IMPRESOS, MALMESOS, MAL ETIQUETATS O DEFECTUOSOS.

 

Per resoldre-ho com més aviat millor, envia’ns un email a botiga@ceballot.cat en el plaç d’una setmana des del moment de lliurament amb fotos del teu producte danyat, el teu número de comanda i qualsevol altre detall que tinguis sobre la comanda. Et contactarem amb una solució (canvi, devolució) com més aviat millor.

 

Qualsevol reclamació per un article mal imprès, malmès, mal etiquetat o defectuós s’haurà d’enviar en un termini màxim de trenta dies a comptar de la data de recepció del producte. En el cas de paquets perduts en trànsit, totes les reclamacions s’hauran d’enviar abans que es compleixin trenta dies després de la data de lliurament estimada.

 

Direcció de devolucions per un article mal imprès, malmès, mal etiquetat o defectuós:

CEBALLOT DESIGNS Returns

Travessia Prat de la Riba, 91-95, 08849 Sant Climent de Llobregat, Barcelona, España.

 

En cas de devolucions que faci el transportista per una direcció errònia rebràs una notificació per confirmar, rectificar, afegir una nova direcció d’entrega. En aquest cas hauràs de pagar els costos de reenviament.